07Nov2018

End Plastic Soup Now!

Start 19:00 End 22:00

At De Krachtcentrale te Huizen

De Rotary bindt wereldwijd de strijd aan tegen de plastic-vervuiling. En omdat plastic afval uiteindelijk grotendeels in de oceaan terecht komt, is gekozen voor het actiethema: “End Plastic Soup Now!” Iedereen die iets wil beteken voor de toekomst van onze wereld en onze kinderen kan actief deelnemen aan deze actie.

Wil je meedoen? Meld je aan!

De regionale Rotary-afdelingen willen de mondiale actie op lokaal niveau ondersteunen. We beginnen met een bijeenkomst op 7 november in De Krachtcentrale te Huizen, met onder meer een brainstorm over manieren om de plasticvervuiling aan te pakken. We nodigen vertegenwoordigers uit de politiek en het bedrijfsleven uit om zich aan te melden. Net als verantwoordelijken van maatschappelijke organisaties die iets willen bijdragen, zoals scholen en verenigingen. En natuurlijk particulieren met ideeën of plannen rond plastic vervuiling. Dus ook jij bent van harte welkom!

Ideeën verzamelen en platform bouwen

Bedoeling van deze eerste bijeenkomst is zo veel mogelijk mensen en organisaties bij de actie betrekken. Er komen innovatieve ondernemers vertellen over hun bijdrage aan recycling van plastic en de circulaire economie. In de komende weken laten we meer weten over het inspirerende programma.

Wil jij iets bijdragen? 
Wil je iets doen in de organisatie End Plastic Soup Now, of wil je de bijeenkomst op

7 november bezoeken? Neem contact op met Rotary Huizen Gooimeer en meld je aan, via rotarygooimeer@gmail.com of bel met 06-22 38 66 47. Entree is 12,50 euro.

 

Meer info op https://www.rotary.nl/huizengooimeer/Plastic%20Soup/stop-plastic-soup-persbericht2/

Leave a Reply